Föreningsnytt

Föreningsnytt

Under 2018 har styrelsen träffats kontinuerligt och haft styrelsemöten ca en gång i månaden. Då har vi pratat om aktuella saker som berört föreningen, samt planerat förtlöpande för sådant som ska ske.

Veckovis har medlemmar träffats för Handarbetscirkel, Paraffinbad, Mjukgympa, samt Handarbetscirkel för nyanlända kvinnor. Dessutom har man kunnat delta i ABF/HSO-kurser i bl.a. Mobilanvändning och Släktforskning.

Öppet Hus har anordnats under våren och hösten med information om olika reumatiska sjukdomar, samt försäljning av hjälpmedel, handarbeten, bröd samt lotterier.

Medlemmarna har inbjudits till Vårfest, Surströmming och Julgröt.

I maj 2018 var medlemmarna på en mycket uppskattad 11-dagars SPA-resa till Pärnu i Estland och höstresan gick till en färgsprakande upplevelse i Laponia, Stora Sjöfallet. 

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.